- Olivieri presents -

Tortelloni au beurre citronné

Tortelloni au beurre citronné

Ce plat irrésistible de tortelloni est un délice léger et citronné qui impressionnera vos invités

5


Ce qu'il vous faut

  • 1 paquet de TORTELLONI GIGANTE au fromage pecorino romano et au miel Olivieri® Artisan
  • 1 petite échalote émincée 
  • 2 gousses d’ail
  • 15mL (1 c. à soupe) d’huile d’olive
  • 60 mL (1/4 tasse) de vin blanc
  • 45 mL (3 c. à soupe) de beurre en cubes
  • 5mL (1 c. à thé) de zeste de citron
  • 30 mL (1/4 c. à thé) chacun de poivre et de sel
  • 1 mL (1 c. à soupe) de persil frais haché
Directives

  • COOK the OLIVIERI® Artisan GIGANTE TORTELLONI Pecorino Romano & Honey according to package directions. Drain and set aside. 
  • SAUTÉ shallot and garlic in olive oil on medium heat for 8 minutes.
  • ADD wine; simmer and let reduce until thick.  
  • WHISK butter in, one tablespoonful at a time, then the lemon zest and juice, salt and pepper.
  • ADD the OLIVIERI® Artisan GIGANTE TORTELLONI Pecorino Romano & Honey and toss until well coated.
  • SPRINKLE with parsley.

Tasty Tip: Add some baby spinach for a delicious boost of green.

No comments

Image CAPTCHA